Toiletfontein

Met een toiletfonteintje in de toiletruimte kunt u uw handen wassen na uw toiletbezoek. Fonteintjes zijn te vinden in verschillende afmetingen, materialen en designs. Let er bij de aanschaf goed op of u een fontein wilt met of zonder kraangat. U kunt de kraan namelijk ook aan de muur monteren.

458 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

458 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Toiletfontein

Een toiletfontein kennen we ook wel gewoon als een toilet wastafel of als een WC fontein. Het is de combinatie van een compacte WC wastafel en een kraantje voor het toilet, om daar onze handen te wassen. Er zijn zowel hoekfonteinen voor het toilet als complete fonteinsets beschikbaar, zodat u de kraan er niet los bij hoeft te kopen. Bovendien kunt u kiezen voor een toiletfontein met een kastje of bijvoorbeeld specifiek een model zonder kraangat. Bekijk de verschillende toiletfonteinen en toilet wastafels bij ons uit het assortiment om daar op uw gemak een keuze uit te kunnen maken.

Toiletfontein of wastafel met kastje

Specifiek op zoek naar een toiletfontein met een kastje of een toilet wastafel met kastje? Dankzij de onderkast bij het toilet fonteintje heeft u er de mogelijkheid om gastendoekjes op te bergen, net als andere handige producten waar u op het toilet gebruik van kunt maken. Het kastje zorgt voor handige bergruimte, die niemand in de weg zal zitten. Bovendien zijn de toiletfonteinen met kastjes op een mooie manier vormgegeven en sluiten ze mooi aan bij het design van andere accessoires op het toilet. Liever een model zonder kastje kopen? U heeft de keuze uit verschillende geschikte toiletfonteinen en wastafels.

Toiletfonteintje of wastafel zonder kraangat

Kijk bovendien goed naar de toiletfonteinen met of zonder kraangat. De reguliere modellen hebben wel een kraangat, zodat het eenvoudig is om daar de kraan in te plaatsen. U heeft de keuze uit witte en zwarte modellen, afhankelijk van bijvoorbeeld de tegels die u in de badkamer heeft zitten. Wilt u gebruik maken van een waskom of een inbouw kraan in het toilet? Het is dan van belang om een toiletfontein zonder kraangat te kopen. In dat geval is er geen sprake van een kraangat, zodat u op een andere manier voor de kraan bij het fonteintje voor in het toilet kunt zorgen. Bekijk ook eens ons fonteinkraanassortiment.

Design wasbak of toiletfontein kopen

Een design wasbak of toiletfontein kopen, zodat deze bijvoorbeeld mooi aansluit bij de luxe toiletpot of de accessoires in RVS of chroom die u heeft zitten? Er zijn verschillende design modellen beschikbaar, zodat de WC wastafel een mooie sierlijke of juist strakke uitstraling heeft. Bekijk de verschillende toilet fonteinen en vergelijk bijvoorbeeld de modellen van beton met de zwarte exemplaren of blader er op uw gemak doorheen om inspiratie op te doen. Een toilet fontein bestellen doet u eenvoudig bij Douche Concurrent. Bestelt u online een toiletfontein of wastafel toilet? Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag en maken de verzending naar uw adres in orde.