Toiletpotten met bidet

17 artikel(en)

Sorteer op
per pagina

17 artikel(en)

Sorteer op
per pagina

Wc met bidet

Wc met bidet (sproeier) is een explosie van frisheid en hygiëne. Uw welzijn staat voorop als het gaat om een bezoekje in de toilet. Door de ontwikkeling van de ‘’douchefunctie’’, ook wel bidet, is het nu een verfrissing om naar de wc te gaan.

Toiletpot met bidet makkelijk handmatig te bedienen

Door een simpele bediening wordt de douchefunctie ingeschakeld. Het enige wat u hoeft te doen is plaats te nemen op de royale wc met bidet. Het voordeel van een toiletpot met bidet is dat uw intieme zone wordt gereinigd met warm water. Warm water is namelijk veel zachter en hygiënischer dan toiletpapier. U voelt zich weer fris en schoon, keer op keer na een bezoekje op het toilet.

Naast de bidetfunctie is de design van de toiletpotten met bidet ook ontwikkeld. Tegenwoordig zijn de wc’s met bidet zeer elegant en strak qua design. De toiletpot stroomt nu door naar de badkamer qua design en daarom wordt er ook meer tijd aan besteedt aan het kiezen van een elegante toiletpot met bidet en toiletmeubel. Bekijk nu de toiletpot met sproeier ook wel toiletpot met bidet genoemd.