Hangende Toiletten Sets

Met de hangende toiletsets heeft u in één keer alle benodigde materialen tot uw beschikking voor een nieuw staand toilet. De sets zijn inclusief hangend toilet, wc-bril, stortbak en constructie om het toilet aan de wand te hangen. Zo hoeft u niet alle onderdelen één voor één uit te zoeken. Dat is handig!
Stel zelf uw eigen toiletset samen

351 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

351 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De hangende toiletsets combineren de verschillende benodigde onderdelen om die te plaatsen en bieden de keuze uit een aantal verschillende ontwerpen. De sets voor het hangend toilet bestaan uit de toiletpot zelf, net als de constructie voor het reservoir dat u kunt inbouwen. Uiteraard zit er een bedieningspaneel bij en kunt u gebruik maken van de aansluitmaterialen. Zelf een hangende toiletset installeren of die bestellen en dat overlaten aan de specialist? Wij zorgen ervoor dat u een mooie set voor een zwevend toilet kunt kopen, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat het sanitair eruit komt te zien zoals u dat in gedachten heeft.

Complete set voor zwevend toilet

De hangende toiletsets zorgen ervoor dat u een complete set voor het hangend toilet kunt kopen, waarbij we alle materialen meeleveren die u daarbij nodig heeft. Bekijk bijvoorbeeld de diepte van het inbouwreservoir, afhankelijk van de ruimte die u daarvoor beschikbaar heeft. Zoekt u naar een hangende toiletset voor in een compact toilet met beperkte ruimte of wilt u er vooral voor zorgen dat u daar comfortabel gebruik van kunt maken? We maken het u graag eenvoudig met de keuze uit de verschillende modellen voor het zwevend toilet. Dankzij de sets heeft u alle onderdelen direct bij elkaar, zodat u die zelf niet op elkaar hoeft af te stemmen.

Hangend toilet kopen

De hangende toiletsets kunt u online kopen, wij bieden u de keuze uit een aantal verschillende modellen. Het gaat om sets voor zwevende toiletten met bijvoorbeeld een softclose toiletbril en met een mooie bedieningsplaats in kunststof of aluminium. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kunt u rekenen op een mooie toiletset voor een hangend toilet, die u zelf kunt inbouwen of waarvoor u de specialist kunt inschakelen. Hangende toiletten sets kunt u makkelijk online bestellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.