Wandclosetten

Een wandcloset, of ook wel hangend toilet genoemd, heeft een moderne uitstraling. Let er bij de aankoop van een wandcloset vooral op of het toilet vlakspoel of diepspoel heeft. Daarnaast heeft u ook voldoende keus wat betreft kleur en design. Kies het toilet dat bij u past! Hulp nodig? Bekijk ons advies over toiletten.

127 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

127 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De wandclosets zorgen voor een mooi hangend of zwevend toilet, waardoor u de vloer in het toilet of de badkamer vrij kunt houden. Dit heeft voordelen voor het ontwerp en voor het praktisch gebruik van de ruimte. Met de wandclosets zorgt u er eenvoudig voor dat de ruimte groter oogt, omdat minder van de vloer wordt bedekt door materialen zoals een staand toilet. Bovendien zorgt u er met een wandcloset eenvoudig voor dat het een stuk gemakkelijker wordt om de vloer daar onder schoon te maken. Op die manier zijn de wandclosets om meerdere redenen een goede keuze, u heeft online de keuze uit diverse ontwerpen.

Zwevend of hangend toilet

De wandclosets kennen we ook wel als een zwevend of een hangend toilet. Bekijk de complete hangende toiletsets die er beschikbaar zijn of maak gebruik van de afzonderlijke hangende toiletpotten. U zorgt er daarmee eenvoudig voor dat u een mooie set kunt samenstellen of dat u de huidige toiletpot kunt (laten) vervangen. Blader op uw gemak door de verschillende stijlvolle ontwerpen voor het wandcloset, bijvoorbeeld uitgevoerd in hoogwaardig keramiek om daar zonder problemen jarenlang gebruik van te kunnen maken.

Wandcloset kopen

De wandclosets kunt u online kopen, wij zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Zoekt naar een afwerking in hoogglans of mat? Vergelijk de verschillende wandclosets van de diverse merken in allerlei kleuren, naast het wit.

Bekijk online ook de andere toiletpotten en bijvoorbeeld de toiletbrillen of WC brillen, zodat u een goed beeld krijgt van het complete assortiment. Op die manier kunt u een mooie wandcloset bestellen en er meteen voor zorgen dat u de rest van het toilet of de badkamer stijlvol kunt (laten) uitvoeren.