WC Brillen

Is uw wc bril toe aan vervanging? Of bent u verhuisd en wilt u graag een frisse start? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan WC brillen. U vindt de brillen in verschillende afmetingen, kleuren en designs. De meeste wc brillen zijn al voorzien van SoftClose, maar Quick Release zien we ook steeds vaker.

98 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

98 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Wc bril

De wc bril is een van de belangrijkste onderdelen van het toilet, omdat u daar iedere keer op zit. Is het tijd voor een nieuwe toiletbril of wilt u gebruik maken van de comfortabele technieken die er beschikbaar zijn? Bekijk de wc brillen met quick release om die gemakkelijk te openen en softclose om die weer comfortabel te sluiten. De verschillende hoogwaardige varianten bij ons uit het assortiment zorgen ervoor dat u het toilet de uitstraling en het comfort kunt bieden waar u naar op zoek bent. Bovendien hebben de brillen veelal een mooi design, waarmee ze ervoor zorgen dat zowel de toiletruimte als de badkamer meer dan de moeite waard worden.

Wc bril met softclose

Met name de wc brillen met quick release en softclose zijn er populair, u zorgt er daarmee voor dat u er op een comfortabele manier gebruik van kunt maken. Tegenwoordig zijn haast alle nieuwe modellen daarvan voorzien, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Bekijk naast de wc brillen ook de toiletbrillen en toiletzittingen die er beschikbaar zijn, andere benamingen voor dezelfde producten. We zorgen er met de toiletonderdelen en de toiletkranen graag voor dat u de verschillende elementen in het toilet of in de badkamer goed op elkaar af kunt stemmen. Op die manier ontstaat er een mooi ontwerp van het geheel, binnen de stijl die u voor ogen heeft.

Zwarte wc bril

Het is natuurlijk hartstikke gaaf om een unieke toevoeging in een toiletruimte te hebben. Een zwarte wc bril is hier ontzettend geschikt voor! De meeste mensen hebben namelijk een witte variant in huis, wat echt een klassieker is. Door te kiezen voor een andere tint, ontstaat er iets unieks. Het fijne aan een wc bril zwart is dat het nog steeds neutraal is, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere tinten in de ruimte. Denk bijvoorbeeld eens aan gouden details.

De overige kleuren van de wc brillen

Natuurlijk hoeft u niet te kiezen voor een zwarte wc bril en heeft u keuze uit meerdere tinten. Zo blijft een wc bril wit tijdloos. Deze zult u dus ook het vaakst bij anderen thuiszien. Deze tint oogt hygiënisch en is zeer makkelijk te combineren met andere producten in de ruimte.

Heeft u behoefte aan iets speels in de ruimte? Dan kunt u kiezen voor een wc bril met print. Deze kan blauw, groen grijs of marmer zijn.

Een warme uitstraling: houten wc bril

Heeft u bruine tinten in de ruimte? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een bijpassende wc bril. Een houten wc bril is dan een prima optie, omdat deze een warme uitstraling heeft. Dit is vast waar u naar op zoek bent! Aan de linkerkant van de pagina kunt u filteren op kleur, zodat u ‘bruin’ kunt kiezen. Zo krijgt u alleen de varianten te zien waar u geïnteresseerd in bent.

Wc bril kopen

Een wc bril of toiletbril kunt u gewoon online kopen, we zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Bekijk de strakke en moderne wc brillen of aan de andere kant de meer sierlijke ontwerpen, zelfs beschikbaar in andere kleuren dan wit. U kunt wc brillen eenvoudig online bestellen. We zorgen er vanuit onze voorraad voor dat u de wc bril vlot zal ontvangen, zodat u die meteen kunt monteren.