WC Brillen

Is uw WC bril toe aan vervanging? Of bent u verhuisd en wilt u graag een frisse start? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan WC brillen. U vindt de brillen in verschillende afmetingen, kleuren en designs. De meeste WC brillen zijn al voorzien van SoftClose, maar Quick Release zien we ook steeds vaker.

91 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

91 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

WC bril

De WC bril is een van de belangrijkste onderdelen van het toilet, omdat u daar iedere keer op zit. Is het tijd voor een nieuwe toiletbril of wilt u gebruik maken van de comfortabele technieken die er beschikbaar zijn? Bekijk de WC brillen met quick release om die gemakkelijk te openen en softclose om die weer comfortabel te sluiten. De verschillende hoogwaardige WC brillen bij ons uit het assortiment zorgen ervoor dat u het toilet de uitstraling en het comfort kunt bieden waar u naar op zoek bent. Bovendien hebben de brillen veelal een mooi design, waarmee ze ervoor zorgen dat zowel de toiletruimte als de badkamer meer dan de moeite waard worden.

WC bril met soft close

Met name de WC brillen met quick release en soft close zijn er populair, u zorgt er daarmee voor dat u er op een comfortabele manier gebruik van kunt maken. Tegenwoordig zijn haast alle nieuwe modellen daarvan voorzien, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Bekijk naast de WC brillen ook de toiletbrillen en toiletzittingen die er beschikbaar zijn, andere benamingen voor dezelfde producten. We zorgen er met de toiletonderdelen en de toiletkranen graag voor dat u de verschillende elementen in het toilet of in de badkamer goed op elkaar af kunt stemmen. Op die manier ontstaat er een mooi ontwerp van het geheel, binnen de stijl die u voor ogen heeft.

WC bril kopen

Een WC bril of toiletbril kunt u gewoon online kopen, we zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Bekijk de strakke en moderne WV+C brillen of aan de andere kant de meer sierlijke ontwerpen, zelfs beschikbaar in andere kleuren dan wit. U kunt WC brillen eenvoudig online bestellen. We zorgen er vanuit onze voorraad voor dat u de WC bril vlot zal ontvangen, zodat u die meteen kunt monteren.