Radiatoren

Artikelen 1 tot 24 van 141 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 141 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Verwarming in de badkamer: heerlijk comfort in een mooi design. Bekijk onze designradiatoren en de oplossingen voor vloerverwarming. Of de specifieke oplossingen met handdoekradiatoren, zodat u de verschillende oplossingen eenvoudig met elkaar kunt vergelijken.

Een verwarming met een mooi design is vooral in de badkamer een stijlvolle keuze. De verwarming radiator heeft dan een heel praktisch doel en is tegelijkertijd een mooie keuze aan de wand. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om alle toebehoren voor de verwarming te kopen, zoals de aansluitsets en de thermostaat knoppen.

Verwarming: design radiator

Voor de verwarming op zoek naar een design radiator voor in de badkamer? Wij helpen u de kosten laag te houden, voor een goedkope verwarming radiator in uw sanitair. Betaalt een scherpe prijs, terwijl u ondertussen kunt rekenen op voldoende vermogen. Op die manier helpen we u graag de juiste verwarming voor in de badkamer te kiezen, zowel online als bij ons in de showroom.

Online verwarming kopen

U kunt online verwarming kopen, in de vorm van een radiator met een stijlvol design. En komt u er zelf niet helemaal uit? Stel ons dan uw vragen of kom naar onze 1.000m2 showroom, zodat we u kunnen helpen om inspiratie op te doen. Altijd met de laagste prijs garantie en voor bestellingen vanaf €100 met gratis verzending van uw verwarming voor de badkamer.