Handdoekradiatoren

Handdoekradiatoren zijn praktisch en stijlvol. Naast dat zij uw badkamer heerlijk warm maken, kunt u hier ook uw handdoeken aan ophangen. Zo droogt uw handdoek lekker snel en is deze warm wanneer u de handdoek weer wilt gebruiken. Let er wel op dat u een radiator koopt met voldoende vermogen voor uw badkamer. Klik hier om het vermogen te berekenen.

77 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

77 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Handdoekradiatoren maken het mogelijk de handdoeken op een heel stijlvolle wijze te drogen. Het is een type radiator dat helpt de handdoeken te drogen en de ruimte te verwarmen, maar dan op een sierlijke wijze. De radiator ziet er stijlvol uit en draagt op die manier bij aan de uitstraling van de badkamer als geheel. Uiteraard zijn er handdoekradiatoren beschikbaar in chroom, antraciet en bijvoorbeeld wit, afhankelijk van de kleuren die u elders in de badkamer gebruikt. Blader door de verschillende design radiatoren voor handdoeken om daar online op uw gemak een keuze uit te kunnen maken.

Design handdoekradiator

Benieuwd naar de design handdoekradiatoren die er beschikbaar zijn? Dankzij het gebruik van chroom en andere hoogwaardige materialen vormen ze een mooie aanvulling op het interieur binnen uw sanitair. De handdoekradiatoren werken in een aantal gevallen gewoon elektrisch, iets dat uitkomst biedt op het moment dat u ze niet kunt aansluiten op de Centrale Verwarming (CV). Heeft u op dit moment een reguliere radiator zitten en wilt u die graag vervangen door een design model? Ook daar zijn verschillende modellen voor beschikbaar. U kunt wat dat betreft eenvoudig zorgen voor een van de handdoekradiatoren, waarmee u de handdoeken voortaan op een stijlvolle wijze kunt drogen. Bekijk ook eens onze designradiatoren.

Chromen handdoekradiator

Binnen de design handdoekradiatoren vormen vooral de chromen modellen een opvallende keuze. Het is een zeer sierlijk materiaal waarin ook tal van accessoires voor de badkamer beschikbaar zijn. Liever gebruik maken van het meer veilige wit of op zoek naar antraciet in een badkamer met donkere tegels? We zorgen voor een uitgebreid assortiment aan handdoekradiatoren, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Kijk bovendien goed naar de breedte van de modellen. Veel van de radiatoren voor handdoeken zijn 40cm breed, daarnaast zijn er ook andere modellen met een andere breedte maat beschikbaar.

Handdoekradiatoren kopen

U kunt online de handdoekradiatoren kopen, wij zorgen ervoor dat u daar vervolgens zo snel mogelijk de beschikking over heeft. Blader dus op uw gemak door ons handdoekradiatoren gamma om daar een keuze uit te maken. Kijk vooral goed naar het design en het vermogen van de radiator. Wilt u daarmee alleen de handdoeken verwarmen of geldt deze ook als de verwarming voor de rest van de ruimte? Aan de hand daarvan kunt u een keuze maken uit de verschillende design handdoekradiatoren die er beschikbaar zijn.

Vermogen berekenen

Om te zorgen dat uw radiator voldoende capaciteit heeft om de badkamer te verwarmen, kunt u op onze website het gewenste vermogen van de radiator laten berekenen.

Klik hier om de ideale capaciteit van de radiator te berekenen voor uw badkamer.