Villeroy & Boch

Wilt u Villeroy & Boch sanitair kopen? Douche Concurrent heeft een uitgebreid Villeroy & Boch assortiment. U kunt kiezen uit veel verschillende toiletten, baden en andere sanitaire producten. Als u voor Villeroy & Boch kiest dan heeft u kwalitatief en design sanitair in huis.

Villeroy & Boch sanitair bij Douche Concurrent

Met de sanitairproducten van Villeroy & Boch maakt u van uw badkamer een prachtige ruimte met een unieke uitstraling. Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan Villeroy & Boch sanitairproducten, zoals ligbaden, wastafels, toiletten en tegels. Innovatie, duurzaamheid en design staan centraal bij het van origine Franse bedrijf. Door jarenlange ervaring en gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen, levert Villeroy & Boch enkel hoogwaardige topproducten. Villeroy & Boch streeft ernaar eenheid te creëren in de ruimte waar we willen ontspannen.

Villeroy & Boch toiletten

De toiletten van Villeroy & Boch zijn zo ontworpen dat ze een geheel vormen met de rest van de ruimte. Daarnaast behoren de toiletten tot de meest efficiënte toiletten op de markt door een lager waterverbruik. De toiletten zijn goed schoon te maken, aangezien vuil zich nauwelijks hecht aan het keramiek. Dit betekent ook dat u minder schoonmaakmiddelen nodig heeft. Dus goed voor uw portemonnee en het milieu!

Design ligbaden van hoge kwaliteit

De ligbaden van Villeroy & Boch zijn ontworpen om heerlijk in te ontspannen. De baden zijn gemaakt van acryl of Quaryl. Deze materialen voelen warm aan en de anti-slip eigenschap voorkomt dat u snel uitglijdt. Ook zijn het uiterst duurzame en sterke materialen. Kies voor de stijl die bij u past. Villeroy & Boch maakt ligbaden in verschillende designs, zoals baden met strakke lijnen of met klassieke ronde vormen. U kunt ook kiezen voor een vrijstaand bad of een bad die u kunt inbouwen.

Stijlvolle wastafels en tegels van Villeroy & Boch

De wastafels van Villeroy & Boch zijn stijlvol en praktisch. Het merk biedt genoeg keus in enkele wastafels, dubbele wastafels en wastafels voor de toiletruimte. Kies het design dat past bij uw persoonlijke smaak en de rest van uw badkamer. Of ga eens voor iets anders en kies een wastafel in een natuurlijke kleur, zoals pergamon. In combinatie met een houten wastafelonderkast geeft dit een prachtig effect. Met een wastafel van Villeroy & Boch hoeft zich u geen zorgen te maken over het onderhoud. De wastafels zijn namelijk erg hygiënisch en eenvoudig schoon te maken.

De juiste wand- en vloertegels maken echt het verschil in uw badkamer. De tegels creëren sfeer en zorgen tevens dat uw badkamer één geheel wordt. Villeroy & Boch maakt veel gebruik van lichte en donkere kleuren, met daar tussenin warme aardekleuren. Met deze kleuren kunt u spelen met contrast, terwijl de badkamer een warm gevoel geeft. Het materiaal dat gebruikt wordt is veelal keramiek, wat vervolgens bewerkt wordt. Zo zijn er tegels met een prachtige natuursteenlook, een industriële betonlook of tegels met een klassiek patroon. Maak van uw badkamer een ruimte waar u niet móet zijn, maar echt wílt zijn. Bekijk alle wandtegels en vloertegels van Villeroy & Boch.