Wastafels

Artikelen 1 tot 24 van 828 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 828 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wastafel kopen

Een breed assortiment wastafels maakt het eenvoudig om het gewenste wastafel model te bestellen. Voor in het toilet of de badkamer op zoek naar een compacte of juist een ruime wastafel? Van eenvoudige modellen die u eenvoudig kunt installeren en monteren tot aan design wastafels van zeer hoge kwaliteit. We zorgen in de badkamer en de toiletruimte voor alles wat u nodig heeft om deze volledig naar wens in te richten. Bekijk de wastafels, de fonteinen, de bidets en bijvoorbeeld de gootstenen die er beschikbaar zijn. We combineren hoge kwaliteit voor de wastafels met een scherpe prijs, zodat u online de juiste keuze maakt.

Wastafel assortiment

We hebben tal van wastafels in het gamma, waarvan een gedeelte bovendien in de aanbieding. Dat betekent dat u een scherpe prijs betaalt voor de modellen, terwijl die gemaakt zijn van verschillende hoogwaardige materialen. Bekijk de wastafel outlet of zoek juist naar de design modellen zoals de waskom, afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Binnen de wastafels ook de waskommen bekijken of op zoek naar de combinatie met wastafelmeubels? We zorgen er met de verschillende categorieën voor dat u online een wastafel kunt kopen die u zoekt.

Wastafel en accessoires

Blader door de verschillende wastafel modellen en bekijk ook de accessoires die u daar eenvoudig bij kunt bestellen. Het gaat dan bijvoorbeeld om een wastafelmeubel, een wastafelkraan of een complete wastafelset. Online een wastafelonderkast kopen of gebruik maken van de sifonkappen? Van de plateaus en wastafelbladen voor uw wastafel. Wij zorgen voor het complete assortiment. U kunt er eenvoudig online doorheen bladeren om inspiratie op te doen of wellicht juist heel specifiek op zoek te gaan. We maken het u eenvoudig, aan de hand waarvan u online een keuze kunt maken.

Online wastafel kopen

Online een wastafel kopen en daar zelf mee aan de slag? Uiteraard leveren we een uitgebreide handleiding mee, zodat u het goed duidelijk is hoe u die aan de wand kunt monteren of hoe u die aan dient te sluiten. Dat liever aan de vakman overlaten? Het is uw keuze, wij zorgen voor het brede gamma aan wastafels waar u online de beschikking over heeft. Uiteraard gaan we direct met uw bestelling aan de slag en maken we die zo snel mogelijk klaar voor de verzending. U heeft de wastafel van uw keuze vlot in huis, zodat u daar snel gebruik van kunt maken.  Bestel direct je wastafel bij Douche Concurrent