Wastafels

Wilt u een wastafel kopen? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment wastafels. U kunt bij ons standaard wastafels vinden, maar ook waskommen, wastafelbladen of fonteinsets. Let bij het zoeken naar een wastafel goed op materiaalgebruik en de afmetingen, zodat uw wastafel een mooi geheel vormt met de rest van uw badkamer.

Wastafel kopen

Wastafels: online en bij ons in de showroom. Een mooie wastafel met meubel, een dubbele wastafel of een model in 80cm breed. Het complete assortiment, om eenvoudig een keuze uit te maken. Onze specialisten adviseren u graag over de diverse modellen en merken, zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is bij u in de badkamer.

Bekijk onze standaard wastafels, net als de dubbele modellen en natuurlijk zowel de opbouw als de inbouw wastafels. We helpen u op die manier graag inspiratie op te doen met de verschillende mooie wasbakken en waskommen die er beschikbaar zijn. Goed van kwaliteit en daarmee de ideale keuze voor bij u in de badkamer.

Wastafel met meubel: ideale combinatie

Specifiek op zoek naar een wastafel met meubel? Het is een fijne combinatie, van een wasbak met opbergruimte. Zodat u alle belangrijke spullen in de badkamer op een natuurlijke manier kwijt kunt, zonder dat er veel ruimte verloren gaat.

Tip: kies voor een hangend wastafelmeubel. Door de vloer vrij te houden oogt de ruimte groter.

En bekijk daarnaast bijvoorbeeld onze vrijstaande wastafels, net als de opzetwastafels en de specifieke waskommen. Voor een gevoel van luxe, alsof u iedere dag de badkamer van een mooi hotel binnen kunt stappen. Wij zorgen er met de diverse wastafels en wasbakken in bijvoorbeeld 80cm voor dat u de keuze heeft uit diverse modellen.

Wastafel kopen: inbouw of opbouw

Wastafels zijn er in allerlei mooie uitvoeringen. Mooi ingebouwd om die netjes weg te werken in een meubel of mooi te integreren met de wand. Op die manier lijkt het allemaal één geheel te vormen, waardoor er een meer rustige uitstraling ontstaat. En aan de andere kant op zoek naar de opbouw wastafels? U kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van een mooie waskom. Die zorgt ervoor dat u de wastafel op het blad kunt neerzetten, of op het meubel. Voor een mooie stijlvolle keuze, waarmee u iedere dag de badkamer van een hotel binnen lijkt te lopen.

U kunt de inbouw en opbouw wastafels beiden online kopen, net als bij ons in de showroom. We zorgen er daarmee graag voor dat u de keuze heeft uit verschillende modellen. Altijd op basis van goede kwaliteit en natuurlijk beschikbaar in diverse afmetingen. Bekijk de grote en kleine inbouw en opbouw wastafels, zodat u daar aan de hand van de ruimte in de badkamer een goede keuze uit kunt maken. Doe inspiratie op met ons online assortiment of kom bij ons langs, zodat we u de opbouw en inbouw wastafels kunnen laten zien.

Dubbele wastafels

Gebruikt u de badkamer samen of met een gezin? Overweg dan de dubbele wastafels. Op die manier staat u elkaar niet in de weg, op het moment dat u samen uw tanden wilt poetsen of ’s morgens opstaat. Stel zelf een badmeubel samen op basis van een eigen wastafelblad en houd rekening met de standaardbreedte van 80cm voor een wastafel.

En naast de wastafels op zoek naar handige producten daar omheen? Bekijk dan bijvoorbeeld de handdoekhouders, net als onze mooie kranen. Goed van kwaliteit en een mooie keuze voor in de badkamer.

Wastafel kopen: online en in de showroom

U kunt de wastafels eenvoudig online kopen, gewoon bij ons in de webshop. Een wastafel bestellen is eenvoudig en zo gedaan. Wilt u die liever eerst zelf een keer komen bekijken? Kom dan naar onze showroom, waar onze specialisten voor u klaarstaan.