Dubbele wastafels

Bent u op zoek naar een dubbele wastafel? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan dubbele wastafels. Deze wastafels zijn ideaal wanneer u met twee personen tegelijk gebruik wilt maken van de badkamer. Zo kunt u beiden de haren doen of de tanden poetsen en zit u elkaar niet in de weg.

De dubbele wastafel creëert een functionele ruimte in de badkamer, u kunt er tegelijkertijd gebruik van maken om niet langer op elkaar te hoeven wachten. Bekijk de dubbele wastafels met de verschillende ontwerpen, bijvoorbeeld verkrijgbaar als top voor een wastafelmeubel dat u heeft hangen of kunt bestellen. Bekijk de verschillende dubbele wastafels met een breedte van bijvoorbeeld 120cm, om daar samen gebruik van te kunnen maken.

De meubelwastafels voor 2 personen bieden een maximale ruimte in de badkamer, terwijl u toch gebruik kunt maken van de compacte ontwerpen. Uiteraard zijn er modellen met 2 kraangaten beschikbaar, net als dubbele wastafels zonder kraangaten, geschikt voor inbouw kranen of opbouw kranen op de rest van het meubel.

Meubelwastafels voor 2 personen

De meubelwastafels voor 2 personen combineren prettige werkruimte in de badkamer met een stijlvol ontwerp, dankzij de symmetrie daarin. Dit zorgt ervoor dat de badkamer een rustige uitstraling krijgt, waardoor u daar samen gebruik van kunt maken. De dubbele wastafels hoeven niet eens veel breder te zijn dan een enkel model, waardoor ze ook in een compacte badkamer een uitstekende keuze vormen.

Dubbele wastafel kopen

Een dubbele wastafel kopen? Bekijk de verschillende modellen in wit en andere kleurtinten, voorzien van 2 kraangaten of zonder die kraangaten. We zorgen er met de verschillende dubbele uitvoeringen van de wastafels voor dat u daarmee online inspiratie op kunt doen en u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Kies voor een rechthoekige dubbele wastafel of een meer afgerond of sierlijk model, afhankelijk van de rest van de inrichting van de badkamer. Bekijk bovendien de standaard wastafels, de opbouw wastafels en bijvoorbeeld de inbouw wastafels. Uw perfecte dubbele wastafel kunt u vervolgens eenvoudig online bestellen, via onze webshop.