Inbouw wastafels

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

De inbouw wastafel zorgt voor een mooi strak ontwerp in de badkamer, waarin de verschillende materialen op een mooie manier in elkaar overlopen. Maakt u gebruik van inbouwkranen en zoekt u daar de geschikte wastafel bij? Dankzij het ontbreken van een kraangat is er sprake van een mooi strak ontwerp, beschikbaar in diverse kleuren. Bekijk de witte inbouw wastafels, net als de modellen in groen, geel of bruin.

De inbouw wastafels hebben een bijzondere vorm en daarmee een uitgesproken karakter, waarmee u een duidelijk statement kunt maken in de badkamer. Dankzij de breedte van bijvoorbeeld 58cm kunt u rekenen op een brede inbouw wastafel waar u comfortabel gebruik van kunt maken.

Wastafel inbouwen

Een wastafel inbouwen is niet moeilijk, die kunt u eenvoudig integreren met bijvoorbeeld een wastafelmeubel. Op die manier kunt u het blad gebruiken als de basis voor de inbouw wastafel, waardoor er een mooi ontwerp ontstaat in de badkamer. Houd er rekening mee dat de inbouw wastafel op de juiste afstand van de wand komt, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat de uitloop van de kraan op de juiste plaats komt te zitten. Bekijk de verschillende modellen om inspiratie op te doen, net als de andere wastafels die er beschikbaar zijn.

Inbouw wastafel kopen

U kunt online een inbouw wastafel kopen, waarmee u ervoor zorgt dat het ontwerp in de badkamer mooi op elkaar aansluit. De wastafel wordt onderdeel van het totaal, vooral wanneer u gebruik maakt van mooie inbouwkranen die uit de wand komen steken.

Bekijk daarnaast ook de opbouw wastafels en bijvoorbeeld de opzetwastafels. Een andere interessante keuze zijn wellicht de waskommen bij ons uit het assortiment. Ook die zijn goed geschikt voor een combinatie met inbouwkranen, waarmee we u graag helpen om inspiratie op te doen.