Waskommen

Wilt u graag een waskom kopen? Bij Douche Concurrent heeft u ruime keuze aan waskommen. Waskommen kunnen uw badkamer aan de ene kant een moderne look geven, maar aan de andere kant ook een klassieke of romantische look. Een waskom is ook prachtig te combineren met een losstaande kraan of een kraan aan de muur.

68 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

68 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

De waskom is een prachtige keuze in de badkamer. Beschikbaar in ronde en ovalen vormen, net als een aantal design varianten. In glanzend wit keramiek of bijvoorbeeld meer bijzonder in natuursteen en zwart. Bekijk online de verschillende waskommen die u kunt kopen, bijvoorbeeld om ze te combineren met een losstaande kraan of een inbouw kraan uit de muur.

De waskom als opbouw plaatsen? Op die manier ontstaat de luxe badkamer zoals in een hotelkamer. Bekijk online de verschillende modellen, zoals een ronde of een model in ovaal. Wij zorgen voor goede kwaliteit en scherpe prijzen, zodat u daar gemakkelijk een keuze uit kunt maken.

Waskom in ovaal of zwart

De opbouw waskom is standaard rond en wit, dankzij het gebruik van hoogwaardig keramiek. En bent u op zoek naar een meer bijzonder model? Kies dan voor een waskom in ovaal of zwart. Bijvoorbeeld van natuursteen. Er ontstaat op die manier een prachtige natuurlijke uitstraling in de badkamer, zodat u buiten naar binnen kunt halen. Wij zorgen er met het brede assortiment voor dat u een mooie opbouw waskom kunt plaatsen, volledig in lijn met het design van de rest van het interieur.

Online waskom kopen

Online een waskom kopen? Profiteer vanaf €100 van gratis verzending of kom naar onze showroom voor meer dan 1.000m2 aan inspiratie. We bieden u zowel online als offline de laagste prijs garantie. Betaal niet teveel voor uw waskom, terwijl u kunt rekenen op uitstekende kwaliteit. Waskommen bestellen kan eenvoudig via onze webshop of kom langs bij onze showroom in Schiedam.