Werken bij Douche Concurrent

Samen werken wij aan een goed gevoel

Binnen onze organisatie werken tientallen medewerkers hard samen aan een belangrijk doel: het ondersteunen van de klant, van begin tot eind. Met elkaar zetten we alles op alles om een optimale service te bieden, in de breedste zin van het woord. Op elke afdeling heerst een gemoedelijke werksfeer en werkt iedereen gemotiveerd aan het neerzetten van topprestaties!

Douche Concurrent Kantoor

Marketing, Data & Communicatie

De medewerkers van Marketing zetten hun kennis o.a. in om alle zaken op de achtergrond soepel te laten verlopen. Door middel van procesoptimalisatie en de continue verbetering van de user experience dragen zij hun steentje bij aan het realiseren van de ultieme customer journey.

Deze afdeling zet dagelijks samen de schouders eronder om aan een hoge standaard te voldoen. Van de werking van de website tot de informatie over de producten: alles moet kloppen! Daar is dit team met plezier verantwoordelijk voor.

Inkoop & Planning

Het brede assortiment danken wij aan de inzet van onze afdeling Inkoop. Deze medewerkers houden zich bezig met het vinden van de beste producten, voor de beste prijs. Door te onderhandelen met leveranciers, zorgen zij ervoor dat de droombadkamers van onze klant binnen handbereik zijn, namelijk door goede kwaliteit betaalbaar te maken.

Nadat de klant de ideale onderdelen bij elkaar heeft gevonden, gaan onze planningscollega’s aan de slag met een strak schema: iedere bestelling moet op de juiste manier worden ingedeeld, zodat deze op zo spoedig mogelijk onze klanten bereiken.

Douche Concurrent Kantoor
Douche Concurrent Service

Service

Klantenservice staat alle klanten te woord en ondersteunt hen wanneer dit nodig is. Via diverse kanalen besteden zij al hun aandacht aan klanttevredenheid, iets wat voor ons op de eerste plek staat. Afdeling Zakelijk onderhoudt het contact met b2b-klanten, en voorziet hen van advies én de scherpste prijzen. Deze twee afdelingen werken nauw samen met Planning, om ervoor te zorgen dat de klanten hun bestellingen op tijd geleverd krijgen.

In de showrooms staan onze badkamerspecialisten klaar om bezoekers te voorzien van informatie en persoonlijk advies. De vriendelijke glimlach en open houding hebben zij van nature, en hier wordt goed gebruik van gemaakt. Samen zorgen ze voor een goede sfeer, die voelbaar is op alle locaties!

Magazijn

Het team in het magazijn bestaat uit een groep harde werkers die erop toeziet dat de bestellingen op tijd en met zorg het pand verlaten. Producten worden hier voorbereid, klaargezet en ingeladen, zodat ze netjes vervoerd kunnen worden naar de klant. Daarnaast zorgen zij er samen voor dat ze elke dag met plezier op de werkvloer staan.

Bekijk vacatures
Douche Concurrent Magazijn