Badkamertegels

Bent u bezig met het verbouwen van uw badkamer? Of heeft u zojuist uw eerste huis gekocht? Bekijk dan nu ons uitgebreide assortiment aan badkamertegels. Bij het selecteren van een badkamertegel kunt u onderscheid maken in de afmeting, vorm, het type en de kleur van de badkamertegel.

746 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

746 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Badkamertegels kopen bij Douche-Concurrent

Badkamertegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw badkamer. U heeft bij ons de keuze uit allerlei verschillende badkamertegels. Wij hebben voor elke badkamer de juiste tegel. Strakke badkamertegels en badkamertegels met print. Mozaïekbadkamertegels, grote badkamertegels. U noemt het en wij hebben het!

Keramische badkamertegels

Keramische badkamertegels zijn steeds populairder. De tegels zijn vaak onderhoudsvriendelijker dan natuursteen en ze hebben een lage vochtopname. Tevens zijn keramische badkamertegels van vandaag niet te onderscheiden van echt hout, beton of natuursteen.

Badkamertegel A-merken en aanbiedingen

De prijzen van de badkamertegels hangen erg af van de modellen. Er zijn verschillen in formaat, in het type steen en tevens zijn er verschillende soorten materialen. Tevens is het mogelijk om reguliere badkamertegels aan te schaffen en ze vervolgens te verven met speciale waterafstotende verf. Bestel nu de beste A-merken of bekijk nu de meest scherpe aanbiedingen.

Belangrijk bij kiezen van badkamertegels

Uw persoonlijke smaak beïnvloedt voornamelijk de keuze voor bepaalde badkamertegels. De een vindt het nou eenmaal mooier om enorme badkamertegels te hebben in een kleinere badkamer. En de ander vindt mozaïek prachtig in een enorme badkamer. Logischerwijs is het echter precies andersom: grote badkamertegels bij een grote badkamer en kleinere badkamertegels bij een kleinere badkamer. Twijfelt u nog over de soort badkamertegels? Kom dan naar de showroom voor advies!

Rechthoekige badkamertegels